Old Amsterdam Canal House Converted into Beautiful Loft


Architects: Standard Studio Project: NH25 Loft / Old Amsterdam Canal House Conversion Location: Amsterdam, The Netherlands Area: 370 m2 Year: 2017 General contractor: Kasper Fruitema Interior fit-out: Robert Tediek Kitchen: Eginstill Photography: Standard Studio
建築師:標準工作室項目:NH25Loft/OldAmsterdamCanalHouseConversionLocationLocation:Netherlands,NetherlandsArea:370m2year:2017總承包商:KasperFruitemaInteriorfit:RobertTediekKitchen:EginstistPhotoy:StandardStudio。
Description by architect: In the city centre of Amsterdam a hidden gem is built in an old canal house. The design was made in cooperation with Joyce Kelder. This Amsterdam canal house was built in the beginning of the 17th century. From the street the only part visible is big double garage door that marks the entrance. The loft is entered through the garage where is space for an old classic car and bikes. Adjacent to the entrance you come in at the sitting pit carried out with a home cinema.
建築師描述:在阿姆斯特丹市中心,一個隱藏的寶石建在一座舊運河房子裡。這個設計是與喬伊斯·柯爾德合作進行的。這座阿姆斯特丹運河屋建於17世紀初。從街道上看,唯一看得見的部分是標志著入口的大雙車庫門。閣樓是通過車庫進入,那裡是一個舊的古典汽車和自行車的空間。就在入口處,你來到瞭與一傢庭影院一起進行的坐坑裡。


The loft is mostly built in a former courtyard without any windows providing day light. Central in the lay-out Standard Studio designed a patio in the middle of the space bringing in the day light and adding some outdoor space. All the program like, bedrooms, bathroom, walk in closet and kitchen are situated around the patio. The patio is used to organize all the program which still allows the space to feel very open.
閣樓大多建在一個以前的庭院裡,沒有窗戶提供日光燈。中央在佈局標準工作室設計瞭一個庭院在中間的空間,帶來瞭白天的光線,並增加瞭一些室外空間。所有的程序,如臥室,浴室,走在壁櫥和廚房周圍的露臺。庭院是用來組織所有的節目,這仍然允許空間非常開放。


To add more natural day light six extra big roof lights are created to provide a lot of light to the spaces around the courtyard. Even though the loft is in the middle of a residential courtyard there is a lot of privacy because no direct visible connection is made through the surrounding buildings. The end result is a bright and vibrant open floorplan that suits the life style of the inhabitants. Open but private.
為瞭增加更多的自然日光,六個額外的大屋頂燈被創造出來,為庭院周圍的空間提供大量的光。即使閣樓位於住宅庭院的中央,也有很大的隱私,因為周圍的建築沒有直接可見的連接。最終的結果是一個明亮和充滿活力的開放式規劃,適合居民的生活方式。開放但私密。

类似文章

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注