Timber Ridge Sea Ranch Cabin Framestudio

© Drew Kelly
德魯·凱利

架構師提供的文本描述。座艙位於海洋牧場茂密的紅樹林中,是原開發商海洋公司委托的一系列示范住宅之一。這座684平方英尺的住宅是由舊金山灣區建築師約瑟夫·埃舍利克於1968年設計的,目的是舉例說明如何利用海洋牧場的設計準則來建造一座設計精良、成本低廉的周末小屋。這個小木屋的20英尺x20英尺的腳印由三個層次組成,它們彼此相連,形成瞭一個類似閣樓的空間。由於其基本佈局和小規模,這些房屋很少保留在原來的狀態。
Text description provided by the architects. Sited in lush redwoods forest of The Sea Ranch, this cabin is one of a series of Demonstration Homes commissioned by the original developer, Oceanic. Designed by San Francisco Bay Area architect Joseph Esherick in 1968, the 684-square-foot home was intended to exemplify how the Sea Ranch design guidelines could be used to build a well-designed, low-cost weekend cabin. The cabin’s 20’ x 20’ footprint consists of three levels, which open onto one another forming a loft-like space. Because of their elemental layout and small size, few of these homes remain in their original state.
© Drew Kelly
德魯·凱利

Lower Floor Plan
低層平面圖

© Drew Kelly
德魯·凱利

框架工作室的團隊認識到瞭機艙的歷史重要性,並力求在進行改建和更新的同時平衡歷史結構,以滿足新業主的實際需要。一個功能齊全的廚房、6個睡眠容量和可固定的存儲區都是優先事項之一。框架工作室開發瞭一種方案,該方案恢復瞭許多原始細節,Eherick的設計的特征,使用從不原始到設計的變更中回收的木材。新的幹預設想與傢庭歷史框架的顏色形成對比,但由適合傢庭年齡的材料構成。
Framestudio’s team recognized the cabin’s historic importance and sought to balance preserving the historic fabric while making alterations and updates to meet the practical needs of the new owners. A fully functional kitchen, the capacity to sleep six, and securable storage areas were among the priorities. Framestudio developed a scheme which restored many of the original details, hallmarks of Esherick’s design, using wood which had been reclaimed from alterations not original to the design. New interventions were conceived to contrast in color from the historical framework of the home but constructed from materials suitable for the age of the home.
© Drew Kelly
德魯·凱利

在廚房裡,較低的櫥櫃被一種更實用的設計所取代,該設計由波羅的海樺木膠合板制成,覆蓋著一層超光滑的黑色層壓板。包括洗碗機在內的電器都與腳趾踢中的額外存儲抽屜結合在一起。原來的上櫃被修復,排氣系統被重建到原來的設計,使用一個從時代的排氣風扇。樓上的兩間相鄰的臥室在設計上是故意騰出的。原來的壁櫥隻是壁櫥,裡面有一個架子和一個掛衣服的酒吧。Framestudio為這些壁龕設計瞭藍色的層疊壁櫥,包括一個安全的儲藏室,以及衣物、亞麻佈和清潔用品的區域。
In the kitchen, the lower cabinets were replaced with a more functional design fabricated from baltic birch plywood clad in an ultra-matte black laminate. Appliances, including a dishwasher, were incorporated along with extra storage drawers in the toe kicks. The original upper cabinets were restored, and the exhaust system was rebuilt to the original design using an exhaust fan from the era. The two adjoining bedrooms on the upper level were intentionally spare in their design. The original closets were only alcoves that contained a shelf and bar for hanging clothes.  Framestudio designed fitted blue laminate cupboards for these alcoves, which include a secured storage, as well as areas for clothing, linens, and cleaning supplies.
Upper Floor Plan
上層平面圖

房子的開放式設計被保留瞭下來,特別是在臥室的水平,沒有門在原來的設計。Framestudio設計瞭一個全高度的分區,提供瞭兩個房間之間的隱私。當不使用時,它折疊到墻上,無縫地消失在粗糙鋸道格拉斯冷杉板。第二臥室的雙層床懸挑在主卷的一側,為設計的簡單幾何學增添瞭一種嬉戲的感覺。在客廳裡,Framestudio設計瞭一個內置沙發,裡面有更多的儲藏室和一張拉出的大號床,使傢裡的睡眠能力達到瞭六張。
The open plan nature of the home was preserved, specifically on the bedroom level, which lacked doors in the original design. Framestudio designed a full-height partition that provides privacy between the two rooms. When not in use, it folds into the wall, seamlessly disappearing into the rough sawn douglas fir paneling. The bunk beds in the second bedroom cantilever off the side of the main volume, adding a sense of playfulness to the simple geometry of the design. In the living room, Framestudio designed a built-in sofa, which houses additional storage and a pullout queen sized bed, bringing the sleeping capacity of the home to six. 
© Drew Kelly
德魯·凱利


Architects Framestudio
Location Sea Ranch, United States
Lead Architects Chad DeWitt, Creative Designer
Area 684.0 m2
Project Year 2017
Photographs Drew Kelly
Category Houses
Manufacturers Loading…

类似文章

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注