Black Ranch House by Oza Sabbeth Architecture


Architects: Oza Sabbeth Architecture Project: Black Ranch House Landscape: Geoffrey Nimmer Landscapes Builder: Saldana Builders Engineer: Struktur Studio Location: Sagaponack, New York, United States Year 2017 Photography: Attic Fire 2017 Best of Design Award for Building Renovation
建築師:Oza Sabbeth建築項目:黑色牧場建築景觀:Geoffrey Nimmer山水建築商:Saldana Builders Engineer:Struktur Studio Location:Sagaponack,New York,United States年2017攝影:2017年閣樓火災最佳建築翻新設計獎
This project was an adaptive reuse of a quintessentially ‘humble’ ranch home dating back from the post war era. What it lacks in ‘architectural significance’ is made up by its location. It benefits by an advantageous location on the site that would have been lost had we decided to demolish and rebuild.
這個項目是對一個典型的“卑微”牧場的適應性再利用,可以追溯到戰後時代。它所缺乏的“建築意義”是由它所處的位置所構成的。如果我們決定拆除和重建的話,在這個地點上的有利位置會使它受益。


Our clients came to us with a desire to retain its small scale. This was in sharp contrast to the neighborhood’s growing extravagance. In choosing to carefully expand and add we created a private courtyard, an indoor-outdoor dining space and an art studio. All these spaces are simultaneously linked and hemmed in by a glazed vestibule that also serves as the entrance. We have come to recognize the success of this simple design in forming zones of privacy that in turn allow for multiple uses within the confines of a small area.
我們的客戶來找我們的願望是保留它的小規模。這與這個社區越來越奢侈的情況形成瞭鮮明的對比。為瞭謹慎地擴大和增加,我們創建瞭一個私人庭院,一個室內-室外用餐空間和一個藝術工作室。所有這些空間是同時連接和包圍在一個玻璃前廳,這也是作為入口。我們逐漸認識到,這一簡單的設計在形成隱私權區方面取得瞭成功,這反過來又允許在一個小范圍內實現多種用途。


Continuing with the undisruptive ethos of this Black Ranch project what we developed was a house whose exterior skin is an assembly of Black Rubber and Recycled Plastic (80% Post Consumer). This material (HDPE) is most commonly used for park benches and boat docks and has the added advantage of durability and minimal maintenance.
繼續這個黑色牧場項目的無幹擾精神,我們開發的是一個房子的外部皮膚是黑色橡膠和回收塑料組裝(80%後消費者)。這種材料(HDPE)是最常用的公園長凳和船塢,並有額外的優點,耐用性和最低限度的維護。


The roof and exterior walls of the existing ranch were first sheathed with black rubber roofing (EPDM) over which we carefully secured a horizontal screen of the HDPE. The rubber serves to seal the previous existing structure from the elements and the screen forms a protective barrier for the rubber skin while also doubling as a sunshade to mitigate heat gain on the black surface.
現有牧場的屋頂和外墻首先用黑色橡膠屋頂(EPDM)覆蓋,我們仔細地確保瞭HDPE的水平屏幕。橡膠的作用是從元件和篩子中密封先前存在的結構,形成橡膠皮的保護屏障,同時作為遮陽物加倍,以減輕黑色表面的熱量增加。

类似文章

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注