Hill House LSS

© Scott Frances
(斯科特·弗朗西斯)

架構師提供的文本描述。山莊是一個現代的一年四季的避難所,坐落在一個樹木茂密的山坡上.這座房子,作為一個門檻,標志著從樹木到滾動的田野的過渡,延伸到遙遠的濱水區。由於它位於自然保護區和受保護的濕地上,因此非常小心地設計瞭一個對其位置充滿敬意的傢。這位客戶是避風島自然保護協會(Shelter Island自然保護協會)的一名受托人,他要求提供一套精心打造的住宅,為傢庭提供親密空間,並為娛樂活動提供一個大型戶外活動空間。
Text description provided by the architects. The Hill House is a modern year-round refuge located on a wooded hillside. The house, acting as a threshold, marks the transition from trees to rolling fields that extend to the distant waterfront. Because it is situated on a nature preserve and protected wetlands, great care was taken to design a home reverential to its location. The client, a trustee of the Shelter Island Nature Conservancy, requested a home that was sensitively knit into the site with intimate spaces for the family and a large outdoor event space for entertaining.
© Scott Frances
(斯科特·弗朗西斯)

Ground Floor Plan


© Scott Frances
(斯科特·弗朗西斯)

在景觀中,一系列石質擋土墻形成瞭梯級梯田。兩個懸停的雪松包裝箱連接一個多功能屋頂甲板,庇護內部和外部公共空間下面,並容納私人組成部分的計劃。這兩個“展館”漂浮在一層由玻璃制成的非物質化的第一層,使場地保持不間斷。這房子是森林和草地之間的中間人。
A series of stone retaining walls form stepped terraces in the landscape. Two hovering cedar-clad boxes linked by a multi-purpose roof deck, shelter the interior and exterior public spaces below, and house the private components of the program. These two “pavilions” float over a dematerialized first floor made of glass that allows the site to remain uninterrupted. The house is a mediator between forest and meadow.


© Scott Frances
(斯科特·弗朗西斯)

房主,積極參與島上的土地信托,享受戶外活動。這對夫婦要求提供養蜂場、雞舍和溫室的空間。房子包括一個綠色的屋頂和幹燥的景觀與當地的植物,不需要灌溉,因為限制在庇護所島。房子有一個內在的二元之間的私人生活和積極的戶外生活。設計團隊的靈感來自於廣闊的林地遺址,它成為瞭房屋設計、材料、程序和形式中不斷重復出現的元素。
The homeowners, are actively involved with the Island’s land trust and enjoy spending time outdoors. The couple requested space for beekeeping, a chicken coop, and greenhouse. The house includes a green roof and xeriscape landscaping with native plants that do not require irrigation due to restrictions on Shelter Island. The House has an inherent duality between private living and active, outdoor living. The design team was inspired by the extensive woodland site, which became a constantly reoccurring element seen in the house’s design, material, program, and form.
© Scott Frances
(斯科特·弗朗西斯)


Architects Leroy Street Studio
Location Shelter Island, United States
Lead Architects Morgan Hare, Lesli Stinger, Meaghan Smialowski
Area 7500.0 ft2
Project Year 2014
Photographs Scott Frances
Category Houses
Manufacturers Loading…

类似文章

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注