Chapel for San Giorgio Maggiore Andrew Berman Architect

架構師提供的文本描述。這座教堂被梵蒂岡委托為威尼斯2018年建築雙年展的羅馬教廷館的一部分。該項目是由Francesco Dal Co教授策劃和組織的,他受到瞭位於聖喬治馬吉奧爾島南側一大片樹木茂密的場地的啟發,並參觀瞭斯德哥爾摩埃裡克·貢納·阿斯普拉德的伍德蘭教堂。Dal Co教授邀請瞭來自世界各地的十位建築師為這個獨特的地點設計教堂。
Text description provided by the architects. This chapel was commissioned to be part of the Holy See Pavilion by the Vatican for the Venice 2018 Architecture Biennale. The project was curated and organized by Professor Francesco Dal Co, who was inspired by a large overgrown wooded site on the south side of the island of San Giorgio Maggiore, and a visit to Erik Gunnar Asplund’s Woodland Chapel in Stockholm. Professor Dal Co invited ten architects from around the world to design chapels for this unique site.
© Adria Goula
.Adria Goula

我們的聖喬治·馬吉爾教堂是一個簡單的結構。它的KIN是棚屋,建築物由容易得到的材料組成,用於基本的住所或使用。
Our chapel for San Giorgio Maggiore is a simple structure. Its kin are sheds, buildings assembled of readily available materials for basic shelter or use.
© Adria Goula
.Adria Goula

它的框架是木釘和蘿卜,漆成白色。所有的表面都是半透明的聚碳酸酯。室內鑲有黑色的膠合板。膠合板襯裡從音量的頂端折疊下來,允許日光從上面進入室內。
It is framed of wood studs and rafters, painted white. All exterior surfaces are clad in translucent polycarbonate. The interior is lined in black painted plywood. The plywood lining is folded down from the apex of the volume, allowing daylight to enter from above into the interior.
© Adria Goula
.Adria Goula


© Adria Goula
.Adria Goula

這種結構是一種精確的匿名起源形式。這是一個不確定的存在,在景觀中,創造瞭一種謙遜的手段。有蓋的門廊是所有人都可以聚集的地方,是一個可以俯瞰周圍環境的地方;俯瞰威尼斯瀉湖的樹木繁茂的地方。裡面的長凳建議坐一個地方。這是一個向內看的空間,在黑暗中的光明下。
The structure is a precise form of anonymous origin. It is an indeterminate presence in the landscape, created with a modesty of means. The covered porch is a place for all to gather, aplace from which to look out and survey one’s surroundings; the wooded site overlooking the lagoon of Venice. The bench within proposes a place to sit. It is a space for looking inward, under light amidst darkness.

类似文章

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注