Ingenhoven Architects and Architectus Win Competition to Design Sydneys Tallest Residential Skyscraper


Courtesy of Doug and Wolf
道格和沃爾夫

在該項目的設計中,位置扮演著重要的角色;它位於悉尼中心商業區的位置決定瞭對“外部不受幹擾的看法”的需求。單一的皮膚正面使這些觀點,而遮陽設備,最大限度的采光效果,並產生興趣,沿建築物的輪廓。陽臺利用玻璃擋風玻璃,自然通風,為冬季花園創造瞭完美的條件。
Location plays a significant role in the project\’s design; its site in Sydney\’s central business districtdictated the need for an “undisturbed view to the outside.” The single skin facade enables these views while shading devices maximize the daylighting effects and generate interest along the building’s profile. The balconies utilize glass windshields and are naturally ventilated, creating the perfect conditions for a winter garden.
Courtesy of Doug and Wolf
道格和沃爾夫

純材料是設計者的“材質”選項板的焦點,使用區域架構作為試金石。因此,該建築的特點是:砂色清水混凝土、砂色預制混凝土構件、低鐵玻璃和陽極氧化鋁,用於FASTMade、鏡面成品不銹鋼覆層、用於平臺甲板的回收木材和軟百葉簾。
Pure materials are the focus of the designer’s material palette, using regional architecture as a touchstone. Consequently, the building features sand-colored fair-faced concrete, sand-colored precast concrete elements, low-iron glazing and anodized aluminium for the façade, mirror-finished stainless-steel cladding, recycled timber for terrace decks and venetian blinds.
Courtesy of Doug and Wolf
道格和沃爾夫

英格霍文和建築師特別關註環境影響和能源使用,在追求環保產品的過程中不顧一切。使用可持續和耐用的當地材料將導致“大大縮短”運輸時間,減少能源消耗和最低限度的維護,而立面本身的設計是為瞭最大限度地利用塔內的采光效果。正面的部分呈角度,在陽光明媚的北面上充當混合太陽能集熱器,而南面則與“智能冷卻系統”協同工作。
Ingenhoven and architectus pay special attention to the environmental impact and energy usage, leaving no stone unturned in their pursuit for an environmentally conscious product. Using sustainable and durable local materials will lead to a “drastically shorter” transport time, reduced energy usage and minimal maintenance, while the facade itself is designed to maximize the effects of daylighting within the tower. Sections of the facade are angled, acting as hybrid solar collector on the sunny north facade, while the south facade operates in tandem with “intelligent cooling systems”.
Courtesy of Doug and Wolf
道格和沃爾夫

盡管Ingenhoven建築師在大型項目和可持續方案方面具有豐富的經驗,但他們也與澳大利亞的Collaborator架構有一個現有的關系,他們首先建造瞭澳大利亞的建築公司。\”綠色\”高層。“我們期待著在另一個重要的悉尼項目上與Ingenhoven團隊合作”說,RayBrown,建築公司總經理。“我們在佈利夫街的合作非常成功,我們的目的是在505號喬治大街上模仿同樣的品質和成功。”
While ingenhoven architects have extensive experience with regards large scale projects and sustainable schemes, they also have an existing relationship with their Australian collaboators architectus, with whom they built Australia’s first ‘green’ high-rise. “We are looking forward to working with the team at ingenhoven again on another significant Sydney project” said Ray Brown, Managing Director at architectus. “Our collaboration on 1 Bligh Street was very successful and we aim to emulate the same quality and success with 505 George Street.”
現在,我們又一次將我們的專業知識結合起來,設計瞭一座塔,它將高度融入現有的環境,並提供一個偉大的公共領域。這座城市的做法是建立在一群人脈廣泛的公眾的哲學基礎上的,並把這座塔想象成一個“友好的鄰居”。不同用途的結合和建築物的永恒設計是環境可持續辦法的組成部分,也是對項目目標的深刻理解。-Christoph Ingenhoven,Ingenhoven建築師的所有者和創始人
Now we have combined our expertise once again by designing a tower which will be highly integrated in the existing surroundings and offer a great public domain. This urban approach is based on the philosophy of a well-connected public and conceives of the tower as being a ‘friendly neighbour’. The combination of different uses and the timeless design of the building are integral parts of an environmentally sustainable approach but also expression of a deep understanding of the project goals. – Christoph Ingenhoven, owner and founder of ingenhoven architects
Courtesy of Doug and Wolf
道格和沃爾夫

Courtesy of Doug and Wolf
道格和沃爾夫

英格霍文建築師的其他類似項目包括東京的托羅曼山項目,大阪的微風塔,以及新加坡的瑪麗娜一號。
Other similar projects by ingenhoven architects include Toranomon Hills Project in Tokyo, the Breeze Tower in Osaka, and the Marina One in Singapore.
英根霍文建築師新聞。
News via ingenhoven architects.
建築師Ingenhoven建築師團隊Christoph Ingenhoven,Martin Reuter,Wenwen Zhang,KendaMabchi,Risa Kagami,Peter Pistorius,Zakiah Supahat,Soichi Kadokawa,Philip H.Wilck,Anette Büsing本地建築師結構設計Enstruct Facade Design DS-Plan and Arup景觀設計草坪設計區2018年66000.0平方米項目
Architects ingenhoven architects Team Christoph Ingenhoven, Martin Reuter, Wenwen Zhang, Kenta Mabuchi, Risa Kagami, Peter Pistorius, Zakiah Supahat, Soichi Kadokawa, Philip H. Wilck, Anette Büsing Local Architect architectus Structural Design Enstruct Facade Design DS-Plan and Arup Landscape Design Turf Design Area 66000.0 m2 Project Year 2018

类似文章

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注