Pam – Pauls House Craig Steely Architecture

結構工程師Val Rabichev GlaingBonelli門窗承包商Forsythe General Contractors更多規格更少規格
Structural Engineer Val Rabichev Glazing Bonelli Windows and Doors Contractor Forsythe General Contractors More Specs Less Specs
© Darren Bradley
c.達倫·佈拉德利

架構師提供的文本描述。這棟房子漂浮在矽谷西面聖克魯斯山脈山麓一片密密的橡樹林中。這個概念很快就出現瞭-在兩個樹幹樣的柱子上,在樹上的葉子上放一個玻璃盒子,盡可能少地破壞橡樹。茂密的樹冠提供瞭一個機會,建造一個完整的玻璃墻房子,保護免受陽光直射,但充滿瞭斑駁的陽光。
Text description provided by the architects. The house floats in the canopy of a dense oak grove in the foothills of the Santa Cruz Mountains just west of Silicon Valley. The conceptual idea came clearly and quickly—float a glass box in the leaves of the trees on two trunk-like columns, disrupting as few oaks as possible. The dense tree canopy offers the opportunity to build a complete glass-walled house, protected from the direct rays of the sun, yet filled with dappled sunlight.
© Darren Bradley
c.達倫·佈拉德利

Main Level Plan
主要層次計劃

© Darren Bradley
c.達倫·佈拉德利

一座鋼格柵橋連接著土種草的屋頂。一個觀察甲板坐在草地上,還有一個由鋅板和鏡子組成的車庫/門廳。陽光穿過門廳進入生活水平。主要的生活區是懸挑在樹冠上,而臥室,浴室,服務和儲藏室都位於沿著山坡的一堵長長的壁櫥後面。不同的空間(起居室、辦公室和廚房)是在開放式平面中通過將它們沉入混凝土地板來進行空間劃分的。
A bridge of steel grating connects grade to the rooftop of native grasses. An observation deck sits in the grass field along with a garage/foyer of zinc panels and mirror glass. Sunlight funnels down through the foyer into the living level. The main living area is cantilevered into the tree canopy while bedrooms, bathrooms, service, and storage are located behind a long wall of cabinetry along the hillside. Distinct spaces (the living room, the office, and the kitchen) are delineated spatially in the open plan by sinking them into the concrete floor.
© Darren Bradley
c.達倫·佈拉德利

這些空間由材料進一步劃定。在沉陷的辦公室裡,所有的表面-地板、書桌、櫥櫃-都是從一塊中國開心果中磨出來的。下陷的客廳裡擠滿瞭144平方米的面積。英國“金融時報”。B組
These spaces are further delineated by a material. In the sunken office, all surfaces— flooring, desk, cabinetry— are milled from a single slab of Chinese pistachio. The sunken living room is filled with 144 sq. ft. of B&B Italia’s “Tufty time” sofa components. In the kitchen/dining room, a 22 ft long counter of white composite quartz continues the kitchen work surface into the dining table. In the ceiling, flush mounted LED strips to imply these zones. Strong geometric lines of light, reminiscent of a Dan Flavin sculpture, are clearly visible from the outside looking up through the leaves.
© Darren Bradley
c.達倫·佈拉德利


© Darren Bradley
c.達倫·佈拉德利


Architects Craig Steely Architecture
Location Cupertino, United States
Area 3000.0 ft2
Project Year 2016
Photographs Darren Bradley
Category Houses
Manufacturers Loading…

类似文章

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。