現代主義自然別墅,探索開放性豪宅的無限可能 | HabHouse


HabHouse 精心修復瞭建築師 Jack Corey 在 1954 年中世紀後為他的父母設計的這座梁式建築,並給房子命名為“Corey”。

HabHouse carefully repaired the architect Jack Corey centuries later in 1954 for his parents to the girder construction, and the house named "Corey".


“這所房子不是翻修——而是修復,”拉爾森指出。

“最大的挑戰是在保護原始建築的同時要將其與現代風格融合,因此它是一座既有原始設計感又符合當今審美標準的宜居房屋。

"This house is not a renovated – but repair," larson said. "The biggest challenge is to protect the original building to associate it with the modern style, so it is an original design feeling and conforms to the modern aesthetic standard of habitable houses."


該住宅的特點是其深簷和木框架結構。

The house is characterized by its deep eaves and wood frame structure.


該住宅的客廳裡有一個巨大的磚砌壁爐,壁爐的沉重和周圍玻璃門的輕盈相得益彰。

在室內可以透過玻璃門看到周圍的景觀和花園,也可以通向外面的露臺,這些原始元素都經過 HabHouse 的精心修復。

The residential living room there is a huge brick fireplace, fireplace of heavy and light around the glass door. Indoors can see through the glass doors to the surrounding landscape and gardens, can also lead to the balcony outside, these primitive elements have been HabHouse carefully restored.


居民可以在修復後的涼棚裡欣賞北部的聖蓋博山脈和南部洛杉磯的景色。

Residents can after repair of arbor appreciate the view of the SAN gabriel mountains in the north, and south Los Angeles.


住宅的入口通向開放的客廳和用餐空間。

白色天花板和深色木梁突出瞭房屋的結構。

Residential entrance to the living room and dining room to open. White ceiling and dark wooden beam highlights the structure of the building.


網格木屏風將空間分隔開,起到分割作用的同時還能讓光線照進室內。

Grid wood screen separated, the space of segmentation effect at the same time can also make the light in the room.


HabHouse對臥室中古老的紅木壁板進行瞭修復,使臥室在視覺的舒適度上提高瞭不少。

HabHouse ancient redwood siding in the bedroom for the repair, make the bedroom on the comfort of the vision improved.


客廳和用餐空間可以通向廚房,廚房內的老式裝置和硬件已得到修復,設計師還為廚房重新定制瞭樺木櫥櫃。

Sitting room and dining space can lead to the kitchen, the kitchen in the old device and hardware has been fixed, stylist still to customize the birch cabinet for the kitchen.


兩間浴室均鋪有來自日本的瓷磚。

Both bathrooms have ceramic tile from Japan.


膠合板隔斷和類似 shoji 的臥室門展示瞭上個世紀中葉與現代風格的精髓。

Plywood partition and similar shoji bedroom door shows the essence of the middle of the last century and modern style.


車庫和雜物間位於住宅的後方。

Garage and utility room is located in the rear of housing.

平面圖 DESIGN PLAN
關於設計公司 ABOUT THE DESIGN COMPANY

HabHouse是一傢位於洛杉磯的房地產開發、住宅重新設計和改造公司,其主要目標是讓破舊的建築恢復生機,並使它們成為 21 世紀的住宅。

HabHouse致力於最高質量的設計和施工,整合綠色標準,采購當地產品和植物,並盡可能回收材料。