Primary School in Loiano Studio Contini

© Davide Galli
c.Davide Galli

架構師提供的文本描述。Loiano的新小學在12個月內完成並測試瞭合同的時間和數量,企業和公共行政部門沒有保留。
Text description provided by the architects. The new primary school in Loiano was completed and tested in 12 months in respect of the times and amounts of contract and without reservation by the enterprise and public administration.
© Davide Galli
c.Davide Galli

作為這項研究的既定傳統,尋求與地理環境和諧的關系,以及未來用戶的福祉,推動瞭設計和隨後的實施。
As an established tradition of the study, the search for a harmonious relationship with the geographical context and the well-being of future users drove the design and subsequent implementation.
Ground Floor Plan


位於博洛尼亞亞平寧風景名勝區的校舍部分被掩埋,以限制上遊的視覺影響,從而獲得兩個不同級別的班級和工作坊,兩者都可以自由進入寬敞的綠地。
The volumes of the school building, located in an area of scenic interest at the Bologna Apennines, were partly buried to limit the visual impact upstream, thus to obtain two distinct levels for classes and workshops, both with free rein to the spacious green areas.
© Davide Galli
c.Davide Galli


© Davide Galli
c.Davide Galli

教學空間的分配遵循意大利教育部關於學校建設的新地址,也是與主要學校共同參與的結果。
The distribution of the teaching spaces follows the new addresses carried out by the Italian Ministry of education on school construction and is also the result of a participatory with the main school.
© Davide Galli
c.Davide Galli

閣樓、樓梯、門、窗戶和室內陳設的特點是使用木材,目的是創造一種傢庭觀念,歡迎兒童和學校工作人員的學校空間。
The attics, the stairs, doors, the windows and the interior furnishings interior are characterized by the use of wood, with the goal of the creation of a domestic perception and welcoming school spaces for children and school staff.


該建築采用鋼筋混凝土和木材,屬於埃米莉亞·羅馬格納地區的A4級,是根據NZB大樓(零排放能源大樓)的概念建造的,這得益於該住宅的高性能和負責光伏電池板發電的綜合電廠系統。
The building with reinforced concrete and wood falls within the classification A4 of the Emilia Romagna region and it is built according to the concepts of the NZB building (Zero Emission Energy Building) thanks to the high performance of the housing and the integrated plant system for electricity in charge of the generation of photovoltaic panels.
© Davide Galli
c.Davide Galli


Architects Studio Contini
Location 40050 Loiano BO, Italy
Architect in Charge Marco Contini & Sara Chiari
Area 7426.0 m2
Project Year 2017
Photographs Davide Galli
Category Elementary & Middle School
Manufacturers Loading…

类似文章

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。